Olej z PESTEK BRZOSKWINI Bydgoska Wytwórnia Mydła

31,00 

Brak w magazynie

Możemy Cię powiadomić gdy produkt będzie dostępny:

SKU: 5B67-615F5 Kategorie: , ,
Olej z pestek brzoskwini skutecznie regeneruje i nawilża skórę. Idealny do cery wrażliwej i dojrzałej. Olej brzoskwiniowy to prawdziwy zastrzyk witaminowy!
 
 Olej brzoskwiniowy – sprawdź, czy to kosmetyk dla Ciebie:
– masz skórę dojrzałą,
potrzebujesz mocnego nawilżenia skóry ciała, a także twarzy,
– masz cerę wrażliwą lub naczynkową,
– wolisz płynne olejowe formuły kosmetyków do nawilżania ciała.
 
Bingo! Brzoskwinka to dobry wybór. 🙂

Olej brzoskwiniowy jest polecany do cery dojrzałej, wrażliwej, podrażnionej. Dostarcza witamin rozpuszczalnych w tłuszczach, bardzo dobrze nawilża, wygładza oraz zmiękcza skórę, zapewniając jej regenerację.

Produkt wege: tak

Działanie: nawilżenie, odżywienie, anti-age

Rodzaj skóry/cery: każda

Zapach: pestka brzoskwini – delikatny marcepan 

Kraj pochodzenia: Bułgaria

Zawiera do 42% niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych wraz z witaminami A i E. Zwiększa odporność skóry na działanie środowiska, działa łagodząco i regenerująco. Dzięki właściwościom tonizującym pozwala oczyścić i zmniejszyć pory skóry.

Sposób użycia: 

W wilgotną skórę wmasowuj olej delikatnymi, kolistymi ruchami. Wykonuj masaż aż do momentu, gdy przestaniesz czuć tłusty filtr pod palcami, a olej wchłonie się w skórę. Szczególnie polecamy stosowanie go na noc.

PRZEZNACZONY TYLKO DO UŻYTKU ZEWNĘTRZNEGO. NALEŻY UNIKAĆ KONTAKTU Z OCZAMI.

Pojemność: 100 ml

Opakowanie: szklana butelka z atomizerem

INCI: Prunus Persica (Peach) Kernel Oil.

Skład: olej z pestek brzoskwini

Waga 1 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Olej z PESTEK BRZOSKWINI Bydgoska Wytwórnia Mydła”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *